KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?!

Oproepkracht magazijn/winkelmedewerker

Filiaal: Barendrecht | 15-17 jaar

Ben jij enthousiast, heb je ervaring met werken in een kledingwinkel en heb je een ‘niet lullen maar poetsen’ werkhouding? Wil je laten zien wat je waard bent in een gezellig en hardwerkend team met diverse mogelijkheden tot doorgroeien? Dan zoeken we jou om ons team in Barendrecht te komen versterken!

Functieomschrijving

Als oproepkracht magazijn/winkelmedewerker zorg jij voor het uitpakken, labelen, prijzen en verwerken van de vrachten. Daarnaast help je bij het opruimen in de winkel en ondersteun je bij eventuele andere klussen. Je hoeft als oproepkracht magazijn/winkelmedewerker geen klanten te helpen. We bieden wel doorgroeimogelijkheden tot verkoper.

Wie ben jij?

Je bent 15-17 jaar en een harde werker! Je bent weet van aanpakken en wordt niet zenuwachtig van drukte. Daarnaast ben je flexibel en servicegericht.

Solliciteren?

Stuur een mail met jouw motivatie, een actuele foto en CV naar winkel@mikesjustformen.nl of vul het formulier in. Heb je lef? Dan kom je gewoon naar de winkel met jouw CV en drinken we een kop koffie aan onze koffiebar. Praten we gelijk verder!

Solliciteer nu!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig